Vår kärlek till musik är stor

och vi har lång erfarenhet från musikbranschen. Vi värderar spetskompetens och är grundligt insatta i olika genrer, ny musik och artister. Vi arbetar med ledande personer inom branschen för att hålla högsta nivå.

Anders Svensson

Anders Ekström (f.d Svensson)

Arbetade som musikchef under 10 år på MTG Radio med att bygga upp radiokanalen Rix FM till att bli Sveriges största radiokanal, men har även arbetat med MTGs övriga kanaler i Sverige och i utlandet. Anders har varit musikchef på mobiloperatören 3 med ansvaret för att utveckla den digitala musiktjänsten och för att ta fram musiken till 3s reklamfilmer.

+46 735 16 16 40

Tommy Ericsson

Tommy Ericsson

Har en förkärlek till alternativ musik och nyskapande uttryckssätt. Tommy uppskattar tekniska lösningar som underlättar kommunikation och har en bakgrund inom radio och IT. Har arbetat på konsert- och festivalarrangören Luger. 2008 startade han den idag ledande alternativa Skandinaviska webbradion Gimme Indie.

+46 730 33 22 66

William Russmark

William Russmark

William har varit musikchef på MTV, han har arbetat med musiken för Sveriges Radio P3 och Metropol. Wille arbetar även som professionell DJ och har koll på de senaste trenderna och vad som fungerar bäst i olika målgrupper för tillfället.

+46 708 10 47 11

Jean-Paul Wall

Jean-Paul Wall

En av våra huvudpartners inom musikprofilering. Har tidigare varit artist men arbetar idag som kompositör för musik i film och TV samt även som konsult inom musiklösningar. Jean-Paul har i sitt arbete som kompositör hela Europa som arbetsplats och han står även bakom den prisbelönta signaturen till Uppdrag Granskning.

+46 708 13 21 51

Magnus Húmle

Magnus Húmle

Vår norska vän Magnus är en mycket begåvad och inspirerande kompositör och musiksättare till film, TV, budskap och varumärken. Magnus jobbar mycket med musiken till Scandic och Designtorget.

+46 708 13 21 55

Hugo Perlskog

Hugo Perlskog

Med sin bakgrund i digital marknadsföring och e-handel på både byrå- och storföretagssidan har Hugo en digital spets och retailförståelse som han kombinerar med sina breda musikkunskaper i rollen hos oss. Han är även DJ till yrket och arrangerar klubbar och events runtom Stockholm och internationellt.

+46 735 16 16 03

Teknik